Haber Görselleri
...

Beyaz Baretli Kadınlar 2. Sınıf Menti Başvuruları Başladı



Beyaz Baretli Kadınlar Projesi`ne 2.Sınıflar için Başvurular Başladı.

 

İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans öğrenimine devam eden ve üniversitede 2. sınıfa geçen kadın öğrencileri;  mentorlük, öğrenim bursu, teknik ve sosyal mühendislik eğitimi ile birçok yönden desteklemeyi amaçlayan Beyaz Baretli Kadınlar Projesi`nin menti başvuruları başladı.

 

Pandemi süreci ve öngürülen çalışma programı çerçevesinde alınan kararla  2020- 2021  eğitim dönemi için sadece İnşaat Mühendisliği Bölümünde 2. Sınıfta  olan öğrencilerin başvuruları kabul edilecektir. Başvurular sitemiz  http://beyazbaretlikadinlar.org/ üzerinden yapılacak olup, son başvuru tarihi 31 Ağustos 2020 olarak belirlenmiştir.

 

Başvurular tamamlandıktan sonra Proje ekibi tarafından, başvuru formları üzerinden bir ön değerlendirme yapılacaktır. Bu aşamayı takiben Menti adayları birebir görüşmelere davet edilerek anket, form ve görüşme bilgileri üzerinden yapılacak değerlendirmede aday listesi oluşturulacak ve uygun görünen adaylar bilgilendirileceklerdir. Değerlendirme sonrasında adaylar arasından Mentor – Menti eşleşmeleri yapılacaktır.

Menti Başvuru Koşulları şu şekildedir:

- Genç İMO Üyesi Olmak

- İzmir`deki üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünde 2020-2021 döneminde 2. sınıfta öğrenim görecek üniversite öğrencisi genç kadın olmak,

- Projenin burs imkânından yararlanmak için malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak,

- Program adımları ve süreçlerine ilişkin kuralları ve sorumlulukları kabul ediyor olmak,

- Eşleşme aşaması öncesinde gerçekleştirilen eğitim ve başlama toplantısına katılmak,

- Mentorle 8 Aylık ilişki boyunca düzenli gündemli görüşmeleri yapmayı taahhüt etmek,

- 2020-2021 Döneminde gerçekleştirilecek olan teknik ve sosyal eğitimlere katılmayı taahhüt etmek.

Başvuru için Tıklayınız