Haber Görselleri
...

Beyaz Baretli Kadınlar Akran Mentorlük Programı Başlıyor



İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans öğrenimine devam eden kadın öğrencileri; mentorluk, teknik ve sosyal mühendislik eğitimi ile birçok yönden desteklemeyi amaçlayan farkındalık ve toplumsal cinsiyet eşitliği projesi olan Beyaz Baretli Kadınlar, 2020 girişli kadın öğrencilerin (1.Sınıf) mesleğe adapte olma ve okula alışma sürecine destek olmak amacıyla  Akran Mentorlük programını başlatıyor!  

Bu Mentor-Menti ilişkisinde BBK projesinde geçen dönem yer alan 3. ve 4. Sınıf öğrencisi deneyimli arkadaşlarınız sizlerin Mentoru olarak size her konuda yol göstermeyi hedefleyecek. Beyaz Baretli Kadınlar Projesini incelemek isterseniz https://www.beyazbaretlikadinlar.org/ sitesinden inceleyebilirsiniz. 

Ayrıca Akran Mentorlük programıyla ilgili de aşağıda paylaştığımız bilgilendirici afişi inceleyebilir, her türlü sorunuzu bize sorabilirsiniz! 

Başvurmak için https://drive.google.com/file/d/111BI8EC3vFq6xWOlMuviBc7uLBgXEIPE/view?usp=drivesdk adresinden başvuru formunu doldurarak bbk@imo.org.tr adresine gönderebilirsiniz! 
Son başvuru tarihi: 16 Ekim